Hepatitis C forum Forum Index FAQ Memberlist Search Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in Register
Hepatitis C forum Forum Index
 Hej evo i mene napokon ! View next topic
View previous topic
Post new topic Reply to topic
Author Message
ivrhovec
Mladi forumaš

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 5:38 pm Reply with quoteBack to top

Čitam malo šta pišete o terapiji i strahu . Pomalo čudno . Zar strah od virusa nije jači ? Po modelu , lupi se čekičem po prstu pa nećeš osjetiti kako te zub boli , strah bi logično trebao biti veći od virusa i posljedica koje on može izazvati nego od terapije . Ja sam ponovo na terapiji . Ovaj puta nije pegilirani interferon već Pegasys . U principu mislim , nije šija nego vrat ( moje osobno mišljenje ) . Terapija je počela u principu ( prva dva šuta ) sa manjom temperaturom , čestim glavoboljama , bolovima u mišićima i osječajem slabosti . Da , nije bilo ugodno ali ni nešto nešto strašno . Postoji Paracetamol koji ublažava temperaturu i donekle smanjuje bolove . Postoje i druge tablete koje vam mogu pomoći ako se stvarno osjećate loše . Dakle , može se ljudi . Neće vas ništa ubiti tih prvih 4 tjedna ako si pomognete pokojom tabletom sa strane . Tko je mimozica i nemre izdržati , tabletice mora gutati . Kažu da je tako prve 4 injekcije Pegasysa . Ja sam pojeo 3. i ne osječam više toliko nus pojave . Nervoza ? Hm , da . Tu bi moglo biti problema . Je , razdražljiv sam , živčan i pucam po šavovima . Oni koji žive s vama moraju biti debelo svjesni da ste na terapiji i da vam kemija kipi u guzici i da niste svoj gazda kad proradi . Ako vas puca pre jako , opet ima tabletica za smirenje živčeka . Dakle sve je normalno osim vas ali koga briga , vi to tak i tak ne kužite . Pizdite bez veze , neznate zakaj , prođe vas pa misliš : koji mi je Bog ? I prije se to znalo dogoditi pa nikom ništa . Ha ha ha ha ! Da samo vidite kak se svađam u prometu ! Sve bum ja njih naučil kak se vozi . Majmuni jedni . *****.. vas onaj tko vam dao vozačku ! Nek vam vrati novce ! Takve i slične dosjetke uz vrlo hranjiv materinji jezik se sve češće čuju iz mog auta . Hahahahahhaaaaaaa . Jadan narod kad me vidi sa 115 kg i 186 cm visine kaka u gaće i misli , ***** te , pobit će nas luđak . A Pegasys se ko mali vražićak smije negdje u meni i ludo zabavlja . Ha , kaj delam od bedaka hahahaha . Kaj to nije guba ? Ma hajde . Gledajte malo i veselu stranu terapije . Sad bar smijete ( koji su na terapiji ) biti blesavi do jaja a nitko vam niš nemre - jel ste na terapiji . Jedino ako ste odlučili čvrsto biti anonimni jer vas okruženje ne prihvača . Budite veseli , vedri , pozitivnih misli i nitko za vaš C problem neće mariti . Imaju ljudi i svojih briga da bi se s vama zamarali . Ma dajte . Ako vam je okolina negativna , sami ste za to krivi . Loše educirali okolinu o bolesti pa dobili po lampi . Neznanje je oduvijek bilo izvor straha . I na kraju , oduvijek je bilo da je čaša za nekoga bila do pola prazna a za nekoga do pola puna . Ma za mene je do pola puna . Ljubim vas !
View user's profileSend private messageSend e-mail
Post new topic Reply to topic

Jump to:   

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum